Over ons

Wij zijn Karin van Hengel en Han Blankert. Wij voeren gezamenlijk onze praktijk. In veel gevallen doen wij ook de gesprekken samen. De keuze is hierbij aan jou.
HaKa_samen_kleur_small
Karin is opgeleid in de logopedie en fonetiek. Als logopedist richtte zij zich op kinderen met communicatieproblemen. Voor ieder kind zocht zij naar passende oplossingen. Hierdoor ontwikkelde zij veel creativiteit en een sterk vermogen tot inleven en communiceren. In haar contact met talloze kinderen en in haar zoektocht naar duurzame oplossingen zocht zij naar méér diepgang dan haar vakgebied haar toeliet. Zij vindt nu de diepgang via homeopathische gesprekken en in ‘muzikale samenspelingen’.

Han is opgeleid in de biologie en biochemie. Hij specialiseerde zich als wetenschappelijk onderzoeker en promoveerde in de immunologie. Zijn biomedische kennis gebruikte hij als docent in de hbo-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Hierdoor ontwikkelde hij een sterk gevoel voor ziekte, gezondheid en menselijke ontwikkeling. Op een dag besefte hij dat de wetenschap hem niet de antwoorden bood die hij zocht op het gebied van gezondheid en ziekte. Die antwoorden vindt hij nu in de homeopathie en in zijn groeigerichte manier van werken als adviseur bij Avans Hogeschool.